Improbe amor, quid non mortalia pectora cogis? - Krutá lásko, kam ty až doženeš smrtelná srdce?
....Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am or why I say this. Sit tight and I will tell you a tale like none you have ever heard....

Wentworth Miller

26. února 2008 v 20:05 | aktakru

Wentworth Miller

Herec

Datum narození: 02.06.1972 Místo narození: Anglie Znamení: Blíženec
Wentworth Miller vděčí za svou popularitu roli, kterou ztvárňuje v novém hitu od FOXu - Prison Breaku. Miller hraje Michaela Scofielda, jenž spáchá zločin, aby se dostal do vězení, kde čeká jeho bratr. Ten je falešně obviněný k trestu smrti za vraždu, kterou ve skutečnosti nespáchal. Michael se pak snaží dostat sebe a bratra z vězení pomocí geniálního plánu. Absurdní? Určitě! Vždyť je to právě Miller, kdo každý týden přiláká 9 milionů diváků před televizní obrazovku.
Nechci psát o něm podrobnosti, stejně pochybuji, že vás to zajímá, tady je aspoň filmografie:
Filmografie:
2005Útěk z vězení (TV) (Prison Break) ...Michael Scofield
2005Stealth: Přísně tajná mise (Stealth) ...EDI
2003Lidská skvrna (The Human Stain) ...Young Coleman Silk
2003Underworld (Underworld) ...Dr. Adam Lockwood
2002Witness from Dinotopia ...David Scott
2002Evolution: The Making of 'Dinotopia' ...David Scott
2002Discovering Dinotopia ...David Scott
2002Dinotopie (Dinotopia) ...David Scott
2001Room 302 ...Server #1
Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth MillerWentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Wentworth Miller Tahle je fakt .... Wentworth Miller Wentworth Miller
Sorry za tolik fotek, ale bylo jich 200, tak jsem vybrala ty aspoň trochu dobré....
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Terkina Terkina | Web | 28. února 2008 v 17:40 | Reagovat

V Dinotopii byl úžasný !!!

2 aktak aktak | 29. února 2008 v 13:08 | Reagovat

To je možné... Já už si na to nevzpomínám....

3 Terkina Terkina | Web | 29. února 2008 v 17:31 | Reagovat

Kačko, mám pro tebe špatnou zprávu, najdeš ji na mém blogu. :o(

4 aktak aktak | 29. února 2008 v 18:38 | Reagovat

:-(     Bohužel platí, že život je krátkej, nikdo.... nikdo ani nic není navěky.....

5 charlie charlie | 19. března 2008 v 12:17 | Reagovat

kurnik to je kunda jak se patři dala bych si řict:D:D:D

6 aktak aktak | 19. března 2008 v 17:43 | Reagovat

...

7 L:M: L:M: | 23. března 2008 v 16:39 | Reagovat

Jeste by meli zacit vysilat UTEK ZE 6.ZS

8 Tomáš Tomáš | 26. března 2008 v 16:30 | Reagovat

Dobrej nápad. Koho myslela, že by utíkal učitelky, nebo žáci.

9 aktakru aktakru | 30. března 2008 v 14:53 | Reagovat

Drsnej nápad-2 verze....

10 Šárinka Šárinka | 22. dubna 2008 v 15:11 | Reagovat

Wentworth Miller je moje láskaa :D je to moc velkej frajer a na něho nemáte vy zmrdi:D

11 FGRZ FGRZ | 24. dubna 2008 v 13:41 | Reagovat

FRAJER JE SCOFILD

12 Erika S. Erika S. | 14. května 2008 v 16:34 | Reagovat

Ahoj chcete si zahrát fak dobrý RPG o vlkodlacích a upírech??Stačí když kliknete na odkaz tak zatím čauvec

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=96877

13 Erika S. Erika S. | 14. května 2008 v 16:34 | Reagovat

a jinak on je klásnej :)

14 aktak aktak | 15. května 2008 v 16:44 | Reagovat

Erika S. : JO, to znám.... dala jsem to tu taky.... jsi vlkodlak nebo upír???

15 Lulu Lulu | Web | 8. června 2008 v 19:19 | Reagovat

ahojky prosím podpořte mě a dejte mi svůj hlásek na http://love-my-world.blog.cz/0806/1-kolo-sonc pod nickem lulu díky moc

prosíím hlasujte pro wentíka

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama