Improbe amor, quid non mortalia pectora cogis? - Krutá lásko, kam ty až doženeš smrtelná srdce?
....Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am or why I say this. Sit tight and I will tell you a tale like none you have ever heard....

Ladislav Potměšil

7. září 2007 v 16:42 | aktakru
Datum narození- 2.9. 1945
Místo narození- Praha
Znamení- Panna
Od dětství se věnoval zpěvu. Hrál ve filmech i v divadlech. Hraje ve například ve filmech- Byl jednou jeden polda, nebo diskopříběh. V současné době ho můžeme vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě.
Filmografie-
2002Brouk v hlave ...
1997Zdivočelá země ...Bouček
1997Rumplcimprcampr ...
1997Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opet zasahuje! ...Major Maisner
1995Byl jednou jeden polda ...Major Maisner
1994Prima sezona ...Irena's father
1985Mravenci nesou smrt ...Cook
1982Sny o Zambezi
1965Ninety Degrees in the Shade ...Jirka Kurka
1962Transport z raje ...Kuzle
potmesil2.jpg (11546 bytes)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama