Improbe amor, quid non mortalia pectora cogis? - Krutá lásko, kam ty až doženeš smrtelná srdce?
....Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am or why I say this. Sit tight and I will tell you a tale like none you have ever heard....

Josh Holloway

8. září 2007 v 13:47 | aktakru
Celé jméno- Joshua Lee Holloway
Znamení-Rak
Datum narození-20.července 1969
V této době hraje v seriálu ZTRACENI (LOST) v roli Sawyera alias Jamese Ford.
Momentálně má titul jednoho z padesáti nejhezčích lidí světa.
Něco málo z filmografie-
2001 - Cold Heart
2002 - Mi Amigo
2002 - Sabretooth
2003 - Dr.Benny
2007 - Command & Conquer: Tiberium Wars
2007 - Whisper
Fotky-

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 tdnur tdnur | 15. září 2007 v 18:14 | Reagovat

no moc infa tu tedy není....

2 aktak aktak | 17. září 2007 v 20:03 | Reagovat

To se ti jen zdá....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama