Improbe amor, quid non mortalia pectora cogis? - Krutá lásko, kam ty až doženeš smrtelná srdce?
....Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you they are wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am or why I say this. Sit tight and I will tell you a tale like none you have ever heard....

Kevin Costner

23. srpna 2007 v 10:15 | aktakru
Kevin Coster
Filmografie-
2007
Mr. Brooks (pan Brooks)
2006Záchranáři (Ben Randall)
2005Co je šeptem... (Beau Burroughs)
Vztekle tvá / Druhá strana mince (Denny Davies)
2003Krajina střelců (Charley Waite)
2002Na křídlech vážky (Joe Darrow)
20013000 mil na útěku (Murphy)
2000Třináct dní (Kenny O'Donnell)
1999Vzkaz v láhvi (Garret Blake)
Hra snů (Billy Chapel)
1997Postman - Posel budoucnosti, The (Pošťák)
1996Zelený svět (Roy 'Tin Cup' McAvoy)
1995Vodní svět (Mariner)
1994Strom snů (Stephen Simmons)
Wyatt Earp (Wyatt Earp)
1993Dokonalý svět
1992Osobní strážce (Frank Farmer)
1991Robin Hood: Král zbojníků (Robin z Locksley)
JFK (Jim Garrison)
S Madonnou v posteli (sám sebe)
1990Oskar 1990 - nominace v kategorii herec v hlavní roli Tanec s vlky
Pomsta (Michael J. 'Jay' Cochran)
1989Hřiště snů (Ray Kinsella)
1988Bull Durham / Durhamští Býci (Crash Davis)
1987Neúplatní (Eliot Ness)
Bez východiska (Tom Farrell)
1985Silverado (Jake)
1983Testament (Phil Pitkin)
1982Frances (Luther)
Něco málo ze životopisu-
Učil se ve státní univerzitě v oboru marketing, když potom náhle začal hrát v sérii nezávislých filmů, po několika menších rolí se mu naskytla role ve filmu Frances. Pak už filmy šly samy. V roce 1990 natočil film Tanec s vlky. Tento film mu získal vedle sedmi Oscarů (z toho dvou pro svého autora za produkci a režii) i Stříbrného medvěda na MFF v Berlíně a Zlaté glóby a Ceny Národní filmové rady za nejlepší film a režii. A pak si zahrál v další spoustě filmů. Kevin má i rodinu, má hodnou manželku a milující děti. Špatně se o něm hledají informace, navíc ani nemám náladu hledat informace o Kevinovi, tak se na mne nezlobte.
Ale nějaké fota tady dám:






































 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama